Congressen

Bontekoe zet zich al bijna 25 jaar in voor de leesontwikkeling van kinderen op basisscholen. We zijn bekend om onze boeken, en met name de meeluisterboeken die vaak tot stand komen in collegiale samenwerking met andere (educatieve) uitgeverijen.

Bontekoe is niet alleen uitgeverij, maar organiseert ook congressen die functioneren als inspirerende ontmoetingsplaatsen met veel interactie, lezingen, workshops en ‘speeddates’.

Tijdens deze zogenaamde kenniscarrousels ontmoet de wetenschap de dagelijkse praktijk van onderwijsprofessionals, zoals leerkrachten, leesconsulenten, intern begeleiders, remedial teachers en zorgcoördinators. Voor elk congres zoeken we die toonaangevende wetenschappers en professionals die kunnen inspireren en het verschil kunnen maken.

Deelnemers onderkennen het belang van extra ondersteuning aan specifieke groepen leerlingen. Met de opgedane kennis en informatie op onze congressen zijn ze nog beter toegerust om het verschil te kunnen maken voor kinderen met extra ondersteuningsbehoeften.